{{{translations.google_privacy_policy_link}}}

GREENBIOM – Stilul TĂU Sănătos de Viață

Stilul de viață al oamenilor, este construit din mai multe caracteristici care fac parte din viața de zi cu zi. Pornind de la sănătatea mintală, care este esențială pentru a duce un stil de viață sănătos și liniștit, până la mișcare și sport, care trebuie abordate cu antrenament regulat.
Un aspect, care este adesea trecută cu vederea este alimentația. De fapt, baza unei vieți de calitate este o alimentație sănătoasă și echilibrată, iar baza unei alimentații sănătoase este și alegerea unui stil alimentar adecvat. Diferite diete, sunt legate de stiluri de viață diferite.
Termenul dietă derivă din grecescul δίαιτα (diaita) este obicei, mod de viață. Înțelegem așadar că „a ține o dietă” nu este sinonim cu rigiditatea dietei și reducerea caloriilor. Este un concept mult mai larg care include obiceiurile alimentare, activitatea fizică, abținerea de la vicii toxice precum alcoolul și fumatul, igiena personală și relația cu ceilalți (familie, prieteni, colegi de muncă etc.). Acest concept a fost recitit și reinterpretat în numeroase moduri: din punct de vedere nutrițional, în special, au apărut un număr important de diete, uneori făcute celebre de modă, care promiteau rezultate specifice unor categorii de populație mai degrabă atente la fizic. 
Pe lângă stilurile de alimentație mai clasice și mai cunoscute, precum cel vegan, sau dieta urmată în mod obișnuit de vegetarieni, s-au impus și alte categorii precum pescetarienii, raw foodistii sau cei care urmează o dietă cu fructe.
Este bine de reținut, că respectarea mai multor regimuri alimentare fără suportul unui specialist, poate determina persoana să sufere de deficiențe nutriționale și, în consecință, probleme de sănătate. Prin urmare, este întotdeauna recomandat să introduci o schimbare în alimentație, după consultarea unui nutriționist, în funcție de caracteristicile și starea de sănătate a individului.

Însă este științific dovedit importanta majora a Prebioticelor pentru menținerea sănătății organismului. 
Prebioticele naturale, sunt substanțe non-digerabile care ajută la stimularea și menținerea creșterii bacteriilor benefice din colon. Ele servesc ca hrană pentru microorganismele sănătoase din intestinul nostru, cum ar fi bifidobacteriile și lactobacilii. 
Unul din aspectele importante ale Prebioticelor este legat de sistemul imunitar. Peste 70% din celulele sistemului imunitar sunt localizate în intestin, iar o floră intestinală sănătoasă poate sprijini funcționarea optimă a acestuia. Prebioticele naturale pot juca un rol crucial în acest sens, ajutând la creșterea și activarea celulelor imunitare și la producerea de substanțe chimice care pot combate infecțiile.
Pentru ca să beneficiem la maxim de efectele pozitive ale prebioticelor, este important să fie prezente mereu în dieta noastră, prin consumul de alimente bogate în fibre, cum ar fi legumele, fructele, cerealele integrale și semințele. De asemenea, suplimentele de prebiotice sunt o opțiune foarte bună pentru cei care doresc să-și crească aportul acestor substanțe.

Gama de Prebiotice Naturale Greenbiom vine cu o abordare naturală și inovativă pentru sănătate.  Aceste suplimente ajută la detoxifierea colonului și la îmbunătățirea sistemului digestiv, la susținerea sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular, la gestionarea zahărului din sânge și sănătatea digestivă în diabetul de tip 2 și la sprijinirea imunității și protecției celulare.

Prebioticele Naturale Greenbiom, Prinăvara aceasta le gasești și în rețeaua BEBE Tei!

Distribuie acest articol