{{{translations.google_privacy_policy_link}}}

PostBio X – POSTBIOTIC

Supliment postbiotic care ajută la detoxifierea colonului și la îmbunătățirea sistemului digestiv. Supliment alimentar 100% natural, bazat pe fermentația Kombucha, non-GMO, conform Vegan Label, cu o acțiune echivalentă a consumului a 1.2 litri de băutură Kombucha.

89 Lei

POSTBIO X – POSTBIOTIC

Supliment alimentar cu ingrediente naturale, bazat pe fermentația Kombucha, non-GMO, conform Vegan Label, cu o acțiune a unei singure capsule echivalentă a consumului a 1.2 litri de băutură Kombucha.

89 Lei

Capsulele gastrorezistente sunt concepute pentru a rezista la acidul gastric și pentru a se dizolva în intestinul subțire. Ingredientele active sunt eliberate acolo unde pot fi cel mai bine absorbite de corp.

Luați una-două capsule pe zi, după micul dejun și după cină, cu un pahar de apă, pentru a asigura absorbția eficientă a ingredientelor active și a susține regenerarea corpului.

Administrarea capsulelor după masă cu un pahar de apă ajută la facilitarea absorbției optime a nutrienților. Consumul de apă ajută la înghițirea capsulei și la hidratarea organismului.

Sugerăm o cură de 60 de zile, o durată optimă pentru a vedea efectele pozitive ale ingredientelor. Aceasta asigură o acțiune sinergică a componentelor și susține sănătatea pe termen lung.

Valori nutriționale

CERTIFICATE DE CALITATE

Produse testate și realizate în colaborare cu USAMV București, Facultatea de Biotehnologii, Laboratorul de Biotehnologii Farmaceutice

Produs notificat SNPMAPS nr. 17116/2024.

ingrediente

naturale

Contribuie la:

Adjuvant în:

A nu se administra copiilor fără sfatul medicului. A nu se utiliza de către persoanele cu alergii la unul din componentele produsului. Interzis persoanelor cu fenilcetonurie. A se întreba medicul în cazul femeilor însărcinate, a persoanelor care suferă de diabet, gută sau afecțiuni renale. A nu se depăși doza zilnica recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj.

Este important să consulți un profesionist în domeniul sănătății înainte de a începe orice suplimentare și să nu depășești doza recomandată.