Create din natură

VITAMINE

MAGNEZIU

Complex Ionic

Contribuie la funcționarea sistemului nervos și muscular, la sinteza proteinelor, menținerea sănătății psihice și a sistemului osos.

29 Lei

Vitamina D3, cunoscută și sub numele de „vitamina soarelui,” este o vitamină esențială pentru sănătatea generală a organismului. 

30 Lei

Zincul este un mineral esențial care joacă un rol crucial în numeroase funcții ale organismului uman. 

29 Lei

 Pe măsură ce îmbătrânim, producția naturală de colagen scade, ceea ce poate duce la pierderea fermității pielii și la alte semne ale îmbătrânirii.

41 Lei

Este cunoscută pentru conținutul său ridicat de clorofilă, proteine, vitamine (cum ar fi vitamina B12), minerale (cum ar fi fierul), antioxidanți și acizi grași esențiali.

25 Lei

Coenzima Q10 este o substanță antioxidantă prezentă în mod natural în organism, responsabilă pentru producerea de energie în celule.

39 Lei

Omega-3 sunt acizi grași esențiali, ceea ce înseamnă că organismul nu îi poate produce singur și trebuie să-i obțină din surse alimentare sau suplimente.

31 Lei

Calciul este un element crucial pentru sănătatea oaselor și dinților, fiind vital pentru funcționarea optimă a diferitelor sisteme ale  organismului.

29 Lei